Companero Carlotta "Sara"

17.07.1995 - 06.02.2005, narttu

Kasv. Anni Ruuska, Metsäkansa

isä: CH Pihlajaniemen Tsushima
emä: Companero Unico

Saran sukutaulu ja tulokset KoiraNetissä

Seurallinen japaninpystykorva on mitä ihmeellisin lemmikki. Siihen on todella helppoa kiintyä. Siten on käynyt ainakin meidän perheemme äiskälle ja iskälle heti heidän aloitettuaan meikäläisten parissa. Sattuma oli kuulemma kaiken alku ja juuri, kaikesta huolimatta sattuma ei ole muuten vaikuttanut elämäämme. Syksyn sanotaan olevan synkintä aikaa, mutta keväällä saamme syntymään jotain uutta ja pysyvää. Siten on meillä ainakin käynyt kaikesta huolimatta. Seurallisuuttaan kaipaamme.

Ainutlaatuinen on meistä jokainen. Ajatuksemme ovat aina omiemme luona. Ainoat todella tärkeät ovat perheemme jäsenet. Arvostamme toki ihmisjäsenten lisäksi myös lajitovereitamme. Ainutlaatuisuuttaan ylistämme. Rakastettava lemmikki on tärkeä. Rakastaminen on meille helppoa. Rakastaa meitä on vielä helpompaa. Ruikuttaminen ei kuulu tapoihimme. Reippaasti osoitamme hellimmätkin tunteemme. Rakastettavuutensa on kiistatonta.

Kiitollinen on meistä jokainen. Kunhan saamme huolenpitoa ja hellyyttä emme valita. Kiirettä emme kaipaa, koska meillä on aikaa. Kuitenkaan ei loputtomiin kenelläkään. Kiitollisuuttaan osaamme arvostaa.

Kaunis rotumme on monien ihailema. Kunnon liikunta pitää yllä linjojamme ja haluammekin liikkua paljon. Kaikista mieluiten metsässä. Kuitenkin moni muukin asia korostuu meissä ylitse muiden. Kaunis on myös muistomme.

Unohtumaton ensimmäinen kohtaaminen on kaikille tuttua. Uskon kuitenkin siihen, että toinen kohtaaminen on myös tärkeää. Usko parempaan tulevaan on asia, johon kannattaa luottaa ja toivoa sen toteutuvan omallakin kohdalla. Unohtumattomaksi tekevät kaikki se mitä saimme kauttaan kokea ja oppia.