Uutisia

24.05.21" Mintulle"  Tamilan Inaba No Shirousagi "Minttu" syntyi 18.05.21 3 Urosta ja 2 Narttua. Pennut voivat hyvin. Pennuille on jo uusi koti odottamassa. Sakura Zensen Shizu  ja Sakura Zensen Victoria jäivät tyhjäksi. Syksyllä astutan uudelleen tytöt.

A2- PENTUE


23.04 .  15.04 meitä kohtasi suuri suru, kun Sakura Zensen Janiza "Nella" lähti laumastamme pois. Pieniä korjauksia sivuilla.

19.04 Aikaa mennyt taas päivityksistä. Olen astuttanut kolme narttua ,lisää pentuja sivuilla. Pentujen olisi määrä syntyä viikolla 20. Yritän  opiskella tätä päivitystä, että sivut pysyisi jollain tapaa päivitettynä. Oikein ihanaa kevättä teille kaikille.

18.12  Aikaa taas mennyt edellisistä päivityksistä. Sivut jäänyt vähän retuperälle, kun en osaa itse tehdä sivuja edellisille pennuille. Tarvitsisin tietysti apua, jos joku fiksu haluaisi tulla neuvomaan ihan kädestäpitäen. Mutta tärkeä tiedotus. Sähköposti Plaza on näköjään lopettanut toiminnan ja sinnehän sitten jäi todella tärkeitä sähköposteja. Mutta  uusi yhteyden otto olisi lampelamirja@gmail.com tietysti puhelin on varmin. Olen huono käymään sähköpostilla joten soittamalla asiat selviää paremmin. Tytöillä on alkamassa juoksut. Shizu parhaillaan ja Mintulle odotan myös juoksuja. Tämä kaksikko olisi tarkoitus astuttaa.

04.07 Aikaa mennyt taas päivityksistä. Pennut ovat muuttaneet uusiin koteihinsa. Onnea teille pienokaisten kanssa. Kiitos Karita Suoniemi Sakura Zensen Yayoi "Kiara" kuvasta. Tässä Kiara on 11.5vko.

19.04 Pentueet voivat hyvin. Kaikilla pennuilla on koti odottamassa. Pennut kasvaa ja pulskistuu hienosti.

09.04 Minttu synnytti 07.04.20,  4 Urosta ja 2 Narttu, Tästä yhdistelmästä on vapaana 3 urosta. Shizu synnytti 8.4.20,  4 Urosta ja 1 Nartun, tästä yhdistelmästä vapaana 4 Urosta.

10.02 Vihdoin ja viimein taas pieniä päivityksiä kotisivuilleni .Astutus hommia ollaan touhuttu. Shitzu, Minttu ja Victoria on astutettu onnistuneesti. Nyt jäämme jännityksellä odottamaan, että onko tytöt tulleet kantaviksi. Lisätietoja pennut sivuilla. Jos olet kiinnostunut tulevista pentueista ota yhteyttä soittamalla. Kuulen sinusta mielelläni lisää ja kerron mielelläni yhdistelmistäni lisää.

Shitzu on astutettu kauniilla Sisulla. Lisää pentuja -sivuilla.