Uutisia

 

18.07.23 Pennut ovat lähteneet uusin koteihin. Pirtti on hiljentynyt. Onnea teille uusien perheen jäsenten kanssa.

04.06.23 Alkuvaikeuksien kautta pikkuhiljaa voittoon. Shizu alkaa paranemaan kohtuleikkauksesta ja ruokakin alkaa menemään alas syöttämällä. Kiitos paljon kasvattajille, jotka antoivat lohtua ja neuvoa haastavaan tilanteeseen. Pennut ovat saanet vuohenmaitoa, että emä saa rauhassa toipua. Pennut täyttävät pian 2 viikkoa ja rupeamme olemaan voiton puolella. Vielä pari urosta etsii itselleen omaa rakastavaa perhettä. Soittele rohkeasti niin kerron lisää.

24.05.23 Shizu synnytti eilen 7 urosta ja 3 narttua. Muutama uros ja narttu etsii itselleen hyvää ja rakastavaa kotia. Soittele rohkeasti, kerron mielelläni lisää. Sänköpostiviesteihin en juurikaan vastaile.

                  4.11 Viime päivityksistä on kulunut aikaa. Koiranäyttelyissä ei ole nyt käyty. Aika on mennyt lähinnä töissä ja uuden
harrastuksen parissa. Olen hankkinut itselleni Neva masquerade kissoja kaksi, joiden kanssa on käyty muutamissa kissanäyttelyissä. Mutta pentujakin on syntymässä Sakura Zensen Victoria ja Maho Mirai Russian Roulette  yhdistelmästä, viikolla 46. Jos olet kiinnostunut pennuista niin soittele.

Yksi urospentu vielä vailla kotia. Soittele rohkeasti, kerron mielelläni lisää.

21.04 Sain iloisia uutisia kasvatistani Sakura Zensen Yayoista. Hänestä on nyt tullut  FI MVA, EE MVA, LT MVA Kiitos Karita  Suoniemi ja Nelli Levo teille että jaksatte mennä näyttelyissä. Paljon onnea vielä kerran.
 

 

02.04 Pentuja on syntynyt kenneliimme. Tamilan Inaba No Shirousagi "Minttu" synnytti 1 Nartun ja 3 Urosta ja Sakura Zensen Shitzu synnytti huikeat 3 Urosta ja viisi narttua. Uros pentuja vapaana, jos olet kiinnostunut pennuista niin soittele, kerron lisää. Sähköposti viestejä, en juurikaan lueskele.
 

28.01.22 päivityksiä, ei ole juurikaan tullut, kun korona jyllää ja näyttelyissä ei juurikaan tule käytyä. Koirien kanssa normaalia liikuntaa päivittäin pitkin maita ja mantuja. Pentuja odotetaan syntyviksi keväällä. Jännityksellä odotamme että tuleeko mitään.


.