Uutisia
 

27.12 Pennut ovat kasvaneet isoiksi ja muuttavat viikonloppuna uusiin koteihinsa. Toivotan pennuille paljon onnea uusiin koteihinsa. Sakura Zensen Victoria kävi 16.12 Helsingissä pentunäyttelyissä hienoin arvosteluin ja tuloksin. Pek1 KP VSP.
 

27.11 Paljon on taas tapahtunut. Ulkomailla on käyty näyttelyissä Brunon kanssa. Bruno on EE MVA, LV MVA, TLNW- 18. Mintun pennut syntyivät 10.11. 2 urosta ja 2 narttua. Pennuilla on koti jo odottamassa.

13.9 Paljon on tapahtunut taas viime päivityksen. Kesäkuussa Sakura Zensen Shitzu synnytti yhden ainoan narttu pennun, joka jäi kotiin kasvamaan. Uusi tulokkaamme on Sakura Zensen Victoria. Minnlett's Xmas Surprice "Bruno" on käynyt muutamissa näyttelyissä ulkomailla ja suomessa hyvällä menestyksellä. Tamilan Inaba No Shirousagi "Minttu" on astutettu, Isä: Minnlett's Xmas Surprice "Bruno. Pentujen on määrä syntyä marraskuun alussa.

10.04.2018 Donorei Fryon "Otto" on päässyt kivuistaan ja tuskistaan.

Iloisempiin uutisiin. Sakura Zensen Shizu on astutettu onnistuneesti. Isänä on komea Chezzay´s Echo of Eros. Pentuja odotetaan syntyviksi kesäkuun alkupuolella.

14.3.2018 Tapahtunut on taas kennelissä kaikenlaista. Ikävät uutiset on että Sakura Zensen Little White Boy "Elvis" on lopetettu 24.01.2018, evirasta ei ole vielä tullut patologin lausuntoa, mikä oli sairauden syy.

Pentu suunnitelmia on myös. Tarkoitus olisi astuttaa Tamilan Inaba No Shirousagi ja Sakura Zensen Shizu. Astutuksesta ilmoittelen myöhemmin, kun juoksut ovat alkaneet.

3.1.2018 Hyvää Uutta Vuotta 2018 kaikille sivuilla kävijöille. Tänä vuonna olisi tarkoitus teettää pentuja.